Zahvala

Jan 4, 2013 at 5:18 PM

Nino , hvala još jednom na svemu. Mogu samo reći mi je već jučer mob. zašutio po pitanju 

fiskalizacije. To sve dovoljno govori. Dakle Exe i moj clipper program funkcioniraju savršeno. 

Pozdrav, svima !

Jan 4, 2013 at 8:05 PM

Ukoliko nije bio moj bug (a napravio sam par sitnih), svaki ispravni xml koji je stigao do Raverus EXE-a uredno je odradio svoje.

Nino, po ne znam više koji put, i od mene čestitke na vrhunski odrađenom poslu i zahvala na mom opstanku u šarenom društvu poslovnih softveraša iz kojeg nas je puno moglo ispasti da nije Tebe i ovog Projekta (ovi verzali nisu tipfeleri :) ).

Ponovno zahvaljujem i svima koji su nesebično dijelili svoja rješenja, pomagali savjetima, tumačenjima i prijedlozima, pa i onima koji se nisu stidjeli niti naručiti pokoji fičr od nositelja projekta.

Ne mogu ni sam vjerovati da ću napisati ovo što ću napisati, ali zahvaljujem i Poreznoj i Apisu što je i s njihove strane manje-više od 1.1. sve šljakalo kako je i obećano i najavljivano.

Žao mi je jedino što vidim da diskusije jenjavaju, pa se bojim da ćemo svi pomalo sve rjeđe navraćati na ove stranice, a neki nickovi su mi u proteklim mjesecima postali dragi, pa sam poželio nekako ostati u kontaktu s ljudima iza njih.

Ima li netko organizacijskih sposobnosti da sačuva ovaj community, pa da se možda naljeto nađemo negdje, popijemo one silne pivice što su se izobećavale i dostojno zahvalimo Ninu na svemu?

Jan 10, 2013 at 10:01 AM

Priključujem se zahvali. Podsjećam da smo već imali diskusiju na tu temu, sa prijedlogom za druženje ( http://fiskalizacija.codeplex.com/discussions/406803 )

Sugeriram da povremenim postovima održavamo ove teme pri vrhu. Ako budemo uporni, možda netko i trzne.

Jan 10, 2013 at 10:17 AM

Mada ne koristim Raverus riješenje nego vlastito temeljeno na xmlsec-u. također, Nini i kompletnoj ekipi zahvaljujem na razmjeni informacija, mišljenja i savjeta. Puno smo si međusobno pomogli, a najviša zasluga ide Nini koji nas je sve okupio i organizirao, i naravno isprogramirao.

Jan 10, 2013 at 11:14 AM

Komponenta je vrhunski urađena, i zahvaljujem Ninu i ekipi na odlično obavljenom poslu. Nadam se da je ovo jedan poticaj za bolju buduću suradnju i upoznavanje.

P.S Bilo bi dobro kad bi se pojavila komponenta za CLR

Jan 10, 2013 at 11:14 AM

Raverus COM upregnut u ColdFusion drma bez greške.

Hvala svima koji su imali svoje prste u ovome. Kad sam projekt fiskalizacije skinuo s grbače popio sam dvije domaće. Jednu za uspješno privođenje projekta kraju, a drugu za one koji su mi pomogli da do toga dođe.

Svako dobro!

Jan 13, 2013 at 8:43 AM

Ne vjerujem da će ovaj site izgubiti na važnosti - koliko se zakoni kod nas često mijenjaju, koliko ih svatko tumači na svoj način, sigurno je da će biti dovoljno prilika za nove verzije, razmjenu mišljenja i sl. :)